| ]
Ενα EP με τρια τραγούδια και τίτλο The Last Days Of Spring μόλις έκανε διαθέσιμο για δωρεάν download ο παραγωγός – μουσικός Γιάννης Παπαϊωάννου ή ION μέσα από το προσωπικό του blog No Camera. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο συνοδευτικό κείμενο:

Τα τρία κοµµάτια που αποτελούν το The Last Days of Spring EP ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια της άνοιξης του 2011. Αφορµή για αυτήν την κυκλοφορία στάθηκε ουσιαστικά η εσωτερική κατάσταση της πόλης στην οποία ζω, όπου τον τελευταίο καιρό µια διαρκής ανησυχία είχε παγώσει τα πρόσωπα των ανθρώπων. Αν κάποτε υπήρχε εδώ ένας ενθουσιασµός για την αναζήτηση της χαράς, έµοιαζε τώρα να σβήνει σε µια γρήγορη αποσύνθεση µιας µηχανικής ζωής…

…Εξίσου σημαντικές υπήρξαν και αυτές οι εξωτερικές ηχογραφήσεις, οι οποίες έγιναν κατά τη διάρκεια της πρώτης ειρηνικής συγκέντρωσης των Αγανακτισµένων στο Σύνταγµα, στις 25 του περασµένου Μαΐου, ηχητικά δείγµατα που µετά βρήκαν το δρόµο τους µέσα από ένα RE-201 Space-Echo και συµπεριλήφθηκαν στα δύο τελευταία κοµµάτια του EP.”

Ας σημειώσω εδώ πως στο The Last Days Of Spring EP συμμετέχει και ο Freddie F στα φωνητικά και μπορείτε να το “κατεβάσετε” από την αντίστοιχη σελίδα του blog ή από το link παρακάτω.


πηγή: mixtape.gr