| ]

Η διαδικασία απλή.Από την την 15η Φεβρουαρίου έως την 30η Απριλίου 2011, μπορείτε να μας στείλετε μία φωτογραφία που έχετε τραβήξει όπου το ποδήλατο υπάρχει ή υποννοείται στο κάδρο.Έγχρωμη, ασπρόμαυρη, “ταξιδιωτική”, “πόλης”, “αφαιρετική”, αλλά προπαντώς ποδηλατική.

Για να στείλετε τη φωτογραφία σας θα πρέπει να είστε ή να γίνετε μέλη της ιστοσελίδας. Αφού συνδεθείτε με το ψευδώνυμο και τον κωδικό σας θα μπορείτε να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας σε μορφή jpeg και υψηλή ανάλυση, μέχρι 10ΜΒ*, δίνοντας προαιρετικά ένα τίτλο, το χρόνο και τον τόπο λήψης της φωτογραφίας.

Οι φωτογραφίες θα δημοσιεύονται σε ειδικό φάκελο στη ιστοσελίδα μας με τη σειρά που τις λαμβάνουμε και θα φέρουν το όνομα του φωτογράφου.
Πρόκειται για μία διαδικτυακή φωτογραφική έκθεση που θα ανανεώνεται συνεχώς.
Η 30η Απριλίου θα είναι η τελευταία μέρα που θα μπορείτε να μας στείλετε τη φωτογραφία σας.

Στη συνέχεια θα υπάρξει χρονικό διάστημα ενός μήνα, από την 1η εώς την 31η Μαϊου 2011 όπου όλα τα μέλη της ιστοσελίδας (συμμετέχοντες και μη) θα μπορούν να ψηφίσουν, επιλέγοντας έως πέντε (5) φωτογραφίες.
Αποφασίσαμε, αντί να δημιουργήσουμε μια επιτροπή ειδικών που θα τις αξιολογήσει, να δώσουμε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες στη φωτογραφική συνάντηση αλλά και στα εγγεγραμμένα μέλη της ιστοσελίδας, να αναδείξουν τις εικοσιπέντε (25) καλύτερες φωτογραφίες.
Καθόλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας θα μπορούν όλοι να βλέπουν πόσες ψήφους έχει συγκεντρώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή η κάθε φωτογραφία.
H 31η Μαίου θα είναι η τελευταία μέρα της ψηφοφορίας.
Το 2407 Mountain Activities αναλαμβάνει στη συνέχεια να τυπώσει τις 25 φωτογραφίες που ξεχώρισαν και να τις εκθέσει σε χώρο στην Καρδαμύλη το καλοκαίρι του 2011 (τόπος και χρόνος θα ανακοινωθούν την άνοιξη του 2011).
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο και προβολή όλων των φωτογραφιών που λάβαμε.